Στο εργοστάσιο της Dynamic Strom κατασκευάζουμε στρώματα ορθοπεδικά, ανατομικά και χειροποίητα με βραδύκαυστα υφάσματα και αρίστης ποιότητας φυσικές πρώτες ύλες, υποστρώματα, κεφαλάρια, καναπέδες και ειδικές κατασκευές.
Προσφέροντας ολοκληρωμένες καινοτόμες λύσεις σε ξενοδοχεία και αλυσίδες ξενοδοχείων, εστιατόρια, νοσοκομεία και σκάφη.
Η φιλοσοφία μας έχει επίκεντρο τον πελάτη. Βασική προτεραιότητα ήταν και είναι η άψογη εξυπηρέτηση του.
Ασχολούμαστε με τη διεύρυνση της γκάμας των προϊόντων, ώστε να ανταποκρίνεται συνεχώς στις μεταβαλλόμενες απαιτήσεις της αγοράς. Τόσο ο ιδανικός συνδυασμός υψηλής ποιότητας και ανταγωνιστικής τιμής και η εξασφάλιση του κατάλληλου
προϊόντος για τον κάθε χώρο όσο η αξιοπιστία και η συνέπεια στις παραδόσεις καθώς και η εξεύρεση ιδανικών λύσεων αποτελούν τα ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα μας.
Διαθέτουμε επίσης μεγάλη γκάμα από λευκά είδη όπως: μαξιλάρια, μαξιλαροθήκες, σεντόνια, πικέ κουβέρτες, πετσέτες (λουτρού, προσώπου, χεριών, πισίνας), πατάκια μπάνιου, καλύμματα προστασίας καπιτονέ και αδιάβροχα.

Επικοινωνήστε μαζί μας μέσω email ή τηλεφώνου, προκειμένου να σας ενημερώσουμε αναλυτικά για τα προϊόντα που προσφέρουμε καθώς και να ζητήσετε μια προσφορά ανάλογα με τις ανάγκες σας.